You are here: Domov Tvorba webstránok Individuálny prístup Typy webstránok

Typy ponúkaných webstránok

PDFPrintE-mail

Informácie pre zákazníkov

Statické www stránky

Statické webové stránky sú jednoduchým, ale zároveň efektívnym riešením pre menšie firemné prezentácie s nie príliš častou potrebou aktualizácie.

Redakčné dynamické portály - CMS

Redakčné dynamické portály umožňujú aktívne spravovať obsah a grafickú podobu webstránky, a to aj bez znalosti programovania. Systém funguje na dvoch rozhraniach. Prezentacná vrstva, ktorá je určená návštevníkom portálu a administračné rozhranie sú služiace na správu prezentačnej vrstvy ako aj celého systému. Tieto dynamické webstránky sú vhodným nástrojom pre obecné portály, elektronické vydania novín a blogy.

Elektronické obchody

Elektronické obchody sú veľmi podobné predchádzajúcim dynamickým webovým portálom s tým rozdielom, že kým pri tých sú najčastejším obsahom novinky, články s obrázkovými prílohami a rôzne ankety, v elektronických obchodoch tvoria podstatu kategorizované tovary alebo služby. Tieto systémy umožňujú kupujúcemu pohodlne vyhľadať želaný produkt, zistiť jeho vlastnosti, dozvedieť sa o ňom potrebné informácie, zaradiť si ho do svojho nákupného zoznamu a ukončiť nákup platbou. V administračnom prostredí sa objednávka a fakturácia spracuje.

Realitné portály

Realitné portály sú podobné elektronickým obchodom. Návštevník pomocou nich vyhľadáva v ponuke a administračné prostredie umožňuje spravovať kategorizované inzeráty.

Chuťovky

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Statistics

  • Who's Online

Polls

Joomla! is used for?
 

Advertisement

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.