You are here: Domov Typy webstránok

Typy ponúkaných webstránok

PDFPrintE-mail

Informácie pre zákazníkov

Statické www stránky

Statické webové stránky sú jednoduchým, ale zároveň efektívnym riešením pre menšie firemné prezentácie s nie príliš častou potrebou aktualizácie.

Redakčné dynamické portály - CMS

Redakčné dynamické portály umožňujú aktívne spravovať obsah a grafickú podobu webstránky, a to aj bez znalosti programovania. Systém funguje na dvoch rozhraniach. Prezentacná vrstva, ktorá je určená návštevníkom portálu a administračné rozhranie sú služiace na správu prezentačnej vrstvy ako aj celého systému. Tieto dynamické webstránky sú vhodným nástrojom pre obecné portály, elektronické vydania novín a blogy.

Elektronické obchody

Elektronické obchody sú veľmi podobné predchádzajúcim dynamickým webovým portálom s tým rozdielom, že kým pri tých sú najčastejším obsahom novinky, články s obrázkovými prílohami a rôzne ankety, v elektronických obchodoch tvoria podstatu kategorizované tovary alebo služby. Tieto systémy umožňujú kupujúcemu pohodlne vyhľadať želaný produkt, zistiť jeho vlastnosti, dozvedieť sa o ňom potrebné informácie, zaradiť si ho do svojho nákupného zoznamu a ukončiť nákup platbou. V administračnom prostredí sa objednávka a fakturácia spracuje.

Realitné portály

Realitné portály sú podobné elektronickým obchodom. Návštevník pomocou nich vyhľadáva v ponuke a administračné prostredie umožňuje spravovať kategorizované inzeráty.

Chuťovky